Připravujeme oslavy trati 200 v retrostylu řady 831 a Bixu

12.9.2014 Příbram

Trať 200 na jeden den ožije zvláštními vlaky, které vypravíme při příležitosti regionálního dne železnice na všechny směry. Chceme tímto přispět ke vzpomínce, že je tomu více jak 15 let, co v provozu na trati 200 skončila legendární řada M 262.1 depa Zdice, jejímiž patrony se značka KŽC stala.

Pojďte si připomínku provozu tratě Protivín – Písek – Příbram – Zdice a odbočné trati Lochovice – Zadní Třebáň připomenout stylově soupravami, které na konci minulého století dojezdily na tratích 172 a 200. A nejen to, nabízíme vám bezplatně jízdu vlakem pro trati 172 a 200, bezplatně vás pozveme na prohlídku železničního a silničního muzea ve Zdicích a taktéž vás bezplatně svezeme historickým autobusem na prohlídku rozhledny v Brdech. Lákavé? Neváhejte a využijte nabídky KŽC! Příspěvkem k popularizaci veřejné dopravy v krásném koutu Středočeského kraje pomáháme udržovat povědomí o tom, že i samotná doprava není jen prostředkem cesty, ale i samotným cílem cesty.

Připravili jsme pro vás železniční show na trati 200, 172, ve Zdicích, v Písku a v Příbrami. Přijďte a ochutnejte kouzlo železniční nostalgie!