KŽC se představí na veletrhu FOR TRAVEL

6.2.2009 Praha

Jedním z veletrhů, který zahájí jarní veletržní sezónu v Pražském veletržním areálu Letňany, bude veletrh cestování FOR TRAVEL. Akce proběhne ve dnech 5. – 8. března 2009 a 7. - 8. března se zde představí i Klub železničních cestovatelů. Přijďte nás navštívit k našemu stánku a poslechnout si krátký seminář!

"KŽC bude prezentovat svoji činnost na stánku v sobotu a neděli 7. a 8. března. Navíc vystoupí jeho představitelé Roman Hrůza (za klub) a Bohumil Augusta (za zvláštní vlaky) na semináři v neděli 8. 3. od 10:40 hodin. "Na stánku budeme prezentovat činnost klubu formou sbírek našich členů a produktovými listy motoráčkových projektů," přiblížil zapojení KŽC předseda Roman Hrůza. Na semináři naopak bude věnováno více prostoru podnikatelským aktivitám. "Chceme přiblížit odborné veřejnosti, že se dá podnikat i v železniční nostalgii, upozornit na jistá úskalí a do jisté míry omezené podmínky tuzemského trhu," říká Mgr. Bohumil Augusta, jednatel firmy KŽC s.r.o. Druhý ročník veletrhu cestování FOR TRAVEL se bude opět konat v rámci souboru akcí pod souhrnným názvem FOR FAMILY. Z výsledků akce je patrné, že tento soubor veletrhů pro rodinu, bydlení a volný čas je atraktivní jak pro vystavovatele, tak také pro návštěvníky.

Při přípravě druhého ročníku veletrhu FOR TRAVEL chtějí pořadatelé věnovat pozornost i doprovodnému programu. Navázat by chtěli na úspěch celodenního pásma přednášek a doprovodných filmů s názvem Cestovatelský festival, který sklidil velký ohlas mezi veřejností. Návštěvníci totiž měli možnost zhlédnout dokumenty z exotických zemí, získali informace o balónovém létání, adrenalinových sportech a v neposlední řadě byli informováni, jak postupovat při výběru zájezdů. I v roce 2009 chystají pořadatelé pro návštěvníky odborné přednášky ve spolupráci s  Asociací českých cestovních kanceláří a agentur a Asociací cestovních kanceláří České republiky. Účastníci si budou moci poslechnout přednášky na aktuální témata z evropské legislativy nebo se seznámit s možnostmi dovolené pro seniory.

Více informací o veletrhu naleznete na www.for-travel.cz.

Foto: 6