Přání

28.12.2009 Praha

Skupina KŽC přeje všem svým členům, zaměstnancům, obchodním partnerům a jejich obětavým zaměstnancům, podporovatelům a sympatizantům krásné prožití Vánočních svátků a šťastný nový rok 2010.

Těšíme se na setkání s Vámi u příležitosti jízd historických vlaků i v příštím roce a věříme, že nejen nám, ale všem, tedy každému cestujícímu vlaku KŽC a každému, kdo se třeba jen na nás přijde podívat, budou společně přinášet pocit radosti z kusu poctivě udělané a dotažené práce.

Všechny prostředky, které skupina KŽC dosud vydělala, byly zpátky investovány do další záchrany a obnovy nostalgických kolejových vozidel a muzejní dráhy Kamenický Šenov - Česká Kamenice a ještě to pořád nestačí. Tímto naším snažením se stáváme subjektem na poli nostalgie víceméně výjimečným, neboť investujeme peníze do železniční nostalgie.

Nicméně tato vize a mise KŽC je cestou, po které jsme se dobrovolně vydali a o níž se rozhodlo na VČS v Městě Albrechtice poté, hrstka členů KŽC opustila na protest proti nastoupené cestě záchrany historických vozidel Klub železničních cestovatelů.

Udržení provozuschopnosti nostalgických vozidel a konání smysluplných akcí pro širokou železniční i laickou veřejnost jsou smyslem našeho každodenního konání. Této hodnotě spolu se spokojeností našich zákazníků obětujeme i naše úsilí v roce 2010.

vaši Klub železničních cestovatelů o.s., KŽC s.r.o. a KŽC Doprava s.r.o.