Nový web skupiny KŽC spuštěn

1.4.2016 Praha

Skupina KŽC spouští zcela nový web, který nabízí nové funkcionality a informační hodnotu on-line! Na novém portálu KŽC se dozvíte vše s přehledem, co potřebujete vědět o činnosti a železniční dopravě pod značkou KŽC.

Podívejte se na nový portál skupiny KŽC a zjistíte zásadní novinky. Nový web, již třetí v historii KŽC, především akcentuje nové technologické možnosti SW světa a přináší novinky. Jaké?

On-line zjistíte v kalendáři akcí, jaký vlak jede v uvedený den nebo jakou turistickou akci KŽC pořádá. Najdete zde kalendářní přehled pravidelných i zvláštních vlaků KŽC včetně akcí pořádaných spolkem pro veřejnost a popularizaci železnice.

Přehledněji a s méně slovy, zato s více přesným zaměřením, jsou postaveny jednotlivé nabídky pro objednatele, zákazníky, cestující, šotouše a železničáře. Dozvíte se kratší a přesnější formou to, co opravdu hledáte a to bez balastu. Na své si přijde běžný cestující, firma poptávající lokomotivu, obec pořádající výročí tratě či oslavenec narozenin dychtící po výletním vlaku na klíč, ale i ten, který si chce objednat třeba retrovlak.

Dále se bude orientovat lépe každý, kdo se bude chtít stát členem KŽC a najde strukturovaně a přehledně tříděné informace o členství v Klubu železničních cestovatelů a výhod s tím spojených.

Mezi nové funkcionality webu patří také skutečnost, že se vám graficky na pozadí datových souborů Mapy.cz zobrazí i trasy vlaků, kterými chcete jet při své cestě.

Nezapomněli jsme ani na sekci pro členy spolku Klub železničních cestovatelů. Jim se zpřehlední informace.

Fotogalerie ve flashi přináší více zajímavých a krásných fotek, které vám budou na pozadí probíhat. To ocení zejména ti, kteří se dožadují kvalitní a neokoukaných záběrů poctivých motorových vozidel trakce 7 a 8 s akcentem na ta, která KŽC mohl zachránit před hořáky autogenů.

Na homepage se zobrazí nejprve v pořadí všechny aktuality, které vás informují o podstatných novinkách. Pod tím najdete pruh s informacemi o nejbližších akcích v kalendáři. Následuje pruh s prezentací vozidel, pruh s prezentací produktů veřejných vlaků.

Nový web je hezky designovaný a zjednodušuje orientaci na stránkách. Věříme, že se vám bude líbit a že jeho návštěvnost, která stále konstantně roste, přispěje k pozitivnímu uspokojení vašich potřeb při vyhledávání informací o aktivitách KŽC i obecně železničně-nostalgickém segmentu.

Foto: 499