Pivovarský expres Praha hl.n. – Varnsdorf, Kocour opět vyjede!

15.10.2014 Varnsdorf

A taky křídlo vlaku Mikulášovice – Rumburk – Varnsdorf. V sobotu 25.10. vypravíme tradiční pivovarský expres do Varnsdorfu na slavnosti piv typu ALE. KŽC je tradičně známo tím, že propaguje pivní degustační kulturu a pojí ji se světem železnice a cestovatelství.

Chcete vyrazit? Jestli ano, přihlaste se organizátorovi a kupte si jízdenku.

Počet vozů soupravy budeme průběžně doplňovat podle potřeby pivovaru. Je počítáno s kapacitou cca 200 lidí. Zvl. vlak KŽC odjíždí z Prahy hl.n. v sobotu 25.10. v 9:00 a přijede do Varnsdorfu k pivovaru v 14:18. Následuje kulturní a společenský program, pivní soutěže a vystoupení různých hudebních skupin, vlak se vrací v neděli 26.10. od pivovaru v 00:45 a přijede do Prahy hl.n. na první ranní vlaky a MHD v 4:15. V soupravě vlaku pojede ochranka (bezpečnostní služba), abychom dokázali zajistit pořádek a klid.

Současně s tím vypravíme i vlak ze Šluknovského výběžku po trati 084, kterým navezeme místní občany do Varnsdorfu. A v noci samozřejmě rozvoz cestujících zpět domů. Obohacením dopravy na Šluknovsku přispíváme k revitalizaci provozu na místních lokálkách.

Baví vás podobné zvláštní vlaky KŽC? Podle růstu počtu cestujících ano, takže neváhejte a hlaste se v kocouřím pivovaru na severní výspě naší republiky. Počet míst ve vlaku se uzavře 23.10.

Plakát Praha - Varnsdorf vč. jízdního řádu

Plakát Mikulášovice - Varnsdorf vč. jízdního řádu

Foto: 407